Translate

poniedziałek, 5 maja 2014

Pasta serowo-jajeczna

 Pasta serowo-jajeczna to doskonała alternatywa dla nudnej kanapki z wędliną i do tego robi się ją ekspresowo. Taką pastę z pewnością chętnie zjedzą nawet dzieci:-)

Składniki:
250 g wędzonego żółtego sera
10 jajek
duży pęczek koperku lub szczypiorku
3 łyżki majonezu
                                                      sól, pieprz


Wykonanie:
  1. Jajka gotujemy na twardo
  2. Ser i jajka ścieramy na tarce o grubych oczkach. Koperek lub szczypiorek drobno siekamy
  3. Do sera, jajek i szczypiorku dodajemy majonez i dokładnie mieszamy.
  4. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Smacznego
PODPIS




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za pozostawienie swojej opinii:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Drukuj