Translate

poniedziałek, 25 marca 2013

Pasta z wędzonej makreli i jajek

Składniki:
1 wędzona makrela
4-5 jajek ugotowanych na twardo
pęczek szczypiorku
2-3 łyżki majonezu
sól, pieprz



Wykonanie:

  1. Usuwamy ości z makreli i dzielimy ją na małe kawałki
  2. Jajka kroimy w drobną kostkę i dodajemy do makreli. Szczypiorek drobno kroimy i mieszamy z makrelą, jajkami i majonezem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Smacznego

PODPIS

3 komentarze:

  1. JA też często taka pastę przyrządzam, ale ostatnio koleżanka poleciła mi dodać troszkę sera białego. Na początku pomysł wydał mi się dziwny, ale powiem szczerze, że smakuje jeszcze lepiej. Można wypróbować mi zasmakowało;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za pozostawienie swojej opinii:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Drukuj