1 wędzona makrela
4-5 jajek ugotowanych na twardo
pęczek szczypiorku
2-3 łyżki majonezu
sól, pieprz
Wykonanie:
- Usuwamy ości z makreli i dzielimy ją na małe kawałki
- Jajka kroimy w drobną kostkę i dodajemy do makreli. Szczypiorek drobno kroimy i mieszamy z makrelą, jajkami i majonezem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Smacznego

Uwielbiam taką pastę :)
OdpowiedzUsuńJA też często taka pastę przyrządzam, ale ostatnio koleżanka poleciła mi dodać troszkę sera białego. Na początku pomysł wydał mi się dziwny, ale powiem szczerze, że smakuje jeszcze lepiej. Można wypróbować mi zasmakowało;)
OdpowiedzUsuńmoże być ciekawe
UsuńWow! This blog looks exactly like my oold one! It's on a completely
OdpowiedzUsuńdifferent topic butt it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!
Ηeya i am for the first time here. I came acгߋѕs hiѕ Ьoard and
OdpowiedzUsuńI to find It truly helpful & it helped me οut a lot.
I hope to offer somethіng back annd aid others suсh as yoou heⅼped me.